Shopping

Hvordan velge den rette fargen på din ballkjole

0

 

Image result for Hvordan velge den rette fargen på din ballkjole

Det er ikke alle bruder som velger den tradisjonelle, hvite brudekjolen på sin store dag. Både røde, svarte og pastellfargede brudekjoler er blitt mer vanlig. Det er ikke sikkert du vil gå helt så langt, men selv om du velger den tradisjonelle hvitfargen har du flere valgmuligheter. Hvitt kommer i flere nyanser, så du kan finne den perfekte hvite ballkjolen for ditt bryllup.

Hva er din hudtone?

Ballkjolens fargenyanse bør komplementere din hudtone, så du stråler litt ekstra på denne viktige dagen. Slik finner du hudtonen din:

Hold armen din opp i naturlig lys og fokuser på blodårene som du kan skimte under huden midt på armen.

  • Grønne eller brune blodårer: varm hudtone
  • Blå eller lilla-blå blodårer: kjølig hudtone
  • Mørke blodårer: sannsynligvis en balansert hudtone.

Ren hvit

Dette er en hard, hvit farge som nesten utelukkende opptrer på syntetiske materialer. Fargen er svært skarp og kald. På bilder kan denne fargen få et blå/fiolett skimmer, noe du bør tenke på i forhold til dekorasjoner. Har du en blek hudfarge, er denne fargen uheldig.

Velger du ren hvitt som farge på din ballkjole, er gull eller sølv gode fargevalg. I noen tilfeller kan du gå for en kontrast med varmere farger, men dette bør du være forsiktig med.

Naturlig hvit

Denne er en av de mest populære nyansene. Det er en nøytral farge, noe som betyr at den passer godt med de fleste hudtoner og ikke minst, de fleste andre farger. Materialet er ofte bomull eller silke og fargen kan ha en svak gråtone.

Bruk gjerne fargerike dekorasjoner, slik som blomsteroppsatser, duker, invitasjoner og annet. Naturlig hvit fungerer meget godt sammen med andre farger, så du kan slippe kreativiteten løs.

Elfenben hvit

Denne hvitfargen har et lett, nesten usynlig hint av gult. Ofte finner du denne fargen på ballkjoler med blondedetaljer. Fargen er klassisk, varm og romantisk. Dette betyr ikke at du må velge blonder. Nettbutikker som JJ’s House tilbyr kjoler i elfenben både med og uten blonder.

Velg gjerne romantisk, dempet belysning sammen med en ballkjole i elfenben. Fargene på bordoppsatser og annen dekor bør reflektere den varme vintage følelsen. Velg et lokale som plukker opp tema, og nyt en romantisk dag.

Nude/beige

Dette er en svært populær farge og en av de mest brukte i dag. Mye av årsaken er at den er så allsidig. Den varme undertone, nesten fersken, gjør ballkjoler varme og innbydende. En nude ballkjole er svært populær i bryllup med et sterkt vintage tema, gammeldags sjarm og mye varme.

Nude blir gjerne kombinert med andre farger, inkludert andre hvitfarger. Har du en kald hudtone, bør du unngå nude. Dette vil sjelden fungere godt. Ballkjoler i nude er gjerne uformelle, i den grad en ballkjole er uformell.

Champagne

Champagne er en sofistikert farge, med varme og gulaktige oransjetoner. Ballkjoler i denne fargen er elegante, uten å være for formell. Dette er en nøytral farge, noe som betyr at den er et godt valg for flere hudtoner.

Elegant og sofistikert er nøkkelord i et slikt bryllup. Høye glass, dempet musikk og maten servert ved bordet. Når det kommer til resten av bryllupets farger, så anbefaler vi at du tenker komplementerende og ikke kontrast.

Brudekjoler kommer i mange nyanser

Det er fremdeles mest vanlig med hvite brudekjoler og ballkjoler, men andre farger begynner å bli vanlig. Det er også blitt vanligere å legge til farge utenpå hvite ballkjoler. Derfor kan det lønne seg å bruke litt tid på se på forskjellige modeller, finne hudtonen og rett og slett bare la personligheten din bestemme. Dette er tross alt din dag.

Do not prove to be a liability for the loved ones

Previous article

You don’t have to be strict on trading approach

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Shopping